Møbler til offentlig forvaltning og kommunale institusjoner

  SIA “Viss veikaliem un noliktavām” er en av de ledende forhandlerne av møbler, utstyr og handelsutstyr i Latvia. Selskapet har mer enn 10 års erfaring, og uansett forbedrer vi utvalget av tjenester og produkter for å gi den beste opplevelsen og tjenestene til våre kunder. 

  Vi tilbyr et bredt spekter av møbler og utstyr til offentlig forvaltning og kommunale institusjoner - mobile metallhyllesystemer, arkivskap, skap med skyvedører, metallarkivskap, dokumentskap i metall, garderober og garderobesystemer, skap for oppbevaring av eiendeler, møbler til bibliotek , metallmøbler for helseorganisasjoner, møbler for skoler og mye mer. Vi legger spesielt vekt på oppdragsgivers ønsker og behov for å oppnå best mulig resultat og gi best mulig opplevelse i samarbeid med VVN.

  Vi har samarbeidet med flere latviske statlige og kommunale institusjoner, for eksempel AS "Air Baltic Corporation", hvor teamet vårt leverte 250 metallgarderober. VAS «Latvijas pasts» var også en av våre kunder og VVN-teamet utførte montering av butikkhyllestativ på postkontorer, samt levering og montering av pallehyller i lagerlokalene. På sin side, i november 2020, leverte og installerte vi metallgarderobesystemer og lagerutstyr til AS «Pasažieru vilciens».


  MOBILE HYLLESYSTEMER

  MOBILE METALLREYLLESYSTEMER FOR ARKIV

  En utmerket løsning for arkivering og lagring av dokumenter, dessuten sikrer det brede spekteret av konfigurasjoner og monteringsmuligheter installasjonen av disse hyllene selv i rom med et smalt område, og garanterer dermed fullt ut den mest optimale layouten, som ikke ville være mulig med standard (stasjonær) hyller.


  MOBILE HYLLESYSTEMER 1

  ELEKTRISK MOBILE HYLLESYSTEMER

  Mobile hyller med "SOFT TOUCH"-systemet er en virkelig innovativ løsning som lar deg flytte arkivene som er lagret i dem uten fysisk anstrengelse. Kontrollpanelet og den elektriske drivmekanismen er nøyaktig justert med høyeste grad av sikkerhet og en kombinasjon av brukervennlighet. Det er en ideell løsning for store og ofte brukte arkivsystemer.


  MOBILE HYLLESYSTEMER 2


  DOKUMENTSKAP

  SKAP FOR DOKUMENTER

  Selskapet “Viss veikaliem un noliktavām” tilbyr et bredt utvalg av metallskap - til kontorer og kontorlokaler, lager, verksteder, arkiver etc., som kan brukes til en rekke formål - oppbevaring av dokumenter og arkivmateriale, arkiv- oppbevaring osv.


  DOKUMENTSKAP 1


  SKAP MED SKYDEDØRER

  Karosseri, hyller og dører er laget av 0,6-0,8 mm tykke stålplater. Hyllejusteringstrinn er 25 mm, døren er utstyrt med lås og et sett med 2 nøkler.


  DOKUMENTSKAP 2

  METALL arkivskap

  Rammen på skapet er laget av 0,7 mm tykke stålplater, fronten på skuffene er 1,0 mm tykk, resten av skuffene er laget av 0,6 mm tykke stålplater. Skuffene har kuleføringer, hver skuff har en lastekapasitet på 50 kg.


  DOKUMENTSKAP 3


  METALLSKAP FOR TEGNINGER OG KART

  Rammen på skapet er laget av 0,8 mm tykke stålplater, fronten på skuffene er 1,0 mm tykk, resten av skuffene er laget av 0,6 mm tykke stålplater. Skuffene har kuleføringer.


  DOKUMENTSKAP 4

  METALL DOKUMENTSKAP

  Rammen på skapet er laget av 0,7 mm tykke stålplater, fronten på skuffene er 1,0 mm tykk, resten av skuffene er laget av 0,6 mm tykke stålplater. Skuffene har kuleføringer, hver skuff har en lastekapasitet på 50 kg.  DOKUMENTSKAP 5 

  GARDEROBER

   

  GARDEROBER

  Selskapet “Viss veikaliem un noliktavām” tilbyr et bredt utvalg av garderober og utstyr, inkludert metallgarderober med og uten tilbehør.


  Garderober 1

  OPPBEVARINGSSKAP

  Skruer medfølger for feste. Døren er utstyrt med gummistopper for stille lukking. Retningen på dørbladet kan være til høyre eller venstre, etter kundens ønske.


  Garderober 2


  GARDEROBESYSTEMER

  Døren er utstyrt med gummistopper for stille lukking, med sylinderlås. Retningen på dørbladet kan være til høyre eller venstre, etter kundens ønske. Hvert skap har 1 ventilasjonsåpning.


  Garderober 3

   


  30.06.2021