OM OSS

  VVN er en av de ledende produsenter og leverandører av lagerutstyr i Baltikum og Skandinavia med omfattende nettverk i hele Europa. Vi fortsetter å vokse og utvikle oss, holde følge med de nyeste trender og innovasjoner, vi er i stand til å jobbe kreativt i et steg med det skiftende og moderne samfunnet.

  Vi er stolte av over 10 års erfaring og kunnskap som har gjort det mulig for oss å etablere et solidt og konkurransedyktig selskap som spesialiserer seg på lagring, handelsarealer og butikkutstyr. Den høye kvaliteten på våre produserte og leverte produkter er sikret av sertifiserte fabrikker i Latvia og europeiske land.

  Kunder tilbys både ferdige produkter og individuelle utviklingsprosjekter. Vi leverer montering og demonteringstjenester av utstyr som er kjøpt hos oss, samt utstyr som er til kundens disposisjon.

  Hvorfor velge oss som samarbeidspartner?
  Langsiktig arbeidserfaring er et bevis på kunnskap ved å velge de riktige løsningene for kunden, teknisk sett kan vi tilby de mest egnede løsninger på grunn at vi som produsentene er elastiske i løsninger. Ved produksjon av utstyr velger vi materialer av høy kvalitet fra sertifiserte fabrikker i Latvia og Europa. Vi har valgt et dyktig team av fagfolk for å fullføre arbeidet. Takket være vår internasjonale virksomhet er vi i stand til å levere et stabilt og stabilt utvalg av varer innen korte leveringstider.


  OM OSS