Trygge omgivelser for ansatte og kunder

  Hver dag jobber vi for å gi pålitelig og profesjonell støtte til forhandlere, og er i stand til å tilby de beste løsningene som hjelper kundene våre å operere effektivt og vokse på lang sikt.

  Etter hvert som nye utfordringer og regler oppstår i koronatiden, tilbyr vi løsninger som vil gjøre det enklere å oppfylle sikkerhetsstandarder slik at både ansatte og kunder føler seg trygge.

  Transparente kassaskjermer i akrylglass forbedrer sikkerheten og bekvemmeligheten for både kunder og butikkansatte. Skjoldene sikrer trygg avstand mellom en kunde og en kasserer, og gir kassereren en isolert, komfortabel og trygg arbeidsplass. Skjoldene kan installeres ikke bare ved kasseapparater, men også på andre kundeservicepunkter i butikken, for eksempel produktutstillinger, og begrenser dermed butikkansattes direkte kontakt med kundene.

  For maksimal forsiktig sikkerhet er front-, side- og bakskjermer installert, og begrenser dermed direkte kontakt mellom kunder og ansatte mens man skanner varer, tar kjøp eller med kunder ved parallelle kasseapparater.

  Skjoldene er både praktiske og gjennomtenkte designmessig og samsvarer med de faktiske trendene innen kommersiell interiør.

  Butikkskjold 1
  Butikkskjold 2
  Butikkskjold 3


  Desinfeksjonsmiddelholder

  Desinfeksjonsmiddelholder

  Enkel og rask montering av dette tilbehøret gjør det mulig å plassere det hvor som helst i butikken din.

  Desinfeksjonsstasjon

  Desinfeksjonsstasjon

  En kontaktløs desinfeksjonsstasjon med hanskeholder for rask og effektiv hånddesinfeksjon. Dens ergonomiske design gjør at den kan plasseres hvor som helst på hvilken som helst overflate.  09.05.2020