Velg handelsutstyret som tilbys av VVN

  VVN er en av de ledende leverandørene av handelsutstyr i Baltikum og skandinaviske land. Vi tilbyr våre kunder et komplett spekter av utstyr for handels- og lagerplasser som vil bidra til å forbedre sirkulasjonen av varer i din bedrift.

  Vi er stolte av mer enn 10 års erfaring og kunnskap som har gjort oss i stand til å bygge et stabilt og konkurransedyktig selskap som spesialiserer seg på levering og installasjon av kommersiell utstyr av høy kvalitet. Den høye kvaliteten på våre produserte og leverte produkter er sikret av sertifiserte produksjonsanlegg i Latvia og europeiske land.


  Butikkhyllesystemer er en viktig del av enhver detaljhandel. De bidrar ikke bare til å plassere varene, men også å bruke området til lokalet så effektivt som mulig, dessuten gjør riktig utvalgte butikkhyller produktene visuelt mer attraktive for besøkende/kjøpere.


  I et godt designet system gir butikkhyllene enkel tilgang til produktene du ønsker å plassere. I tillegg bør den utformes på en slik måte at kundene enkelt kan navigere i butikken. For eksempel, hvis gangene er for trange, kan kundene forlate butikken raskere og lete andre steder etter produktet de trenger. Et godt designet utsalgssted skal også være enkelt å rengjøre.


  VVN tilbyr:


  • detaljhandel hyller systemer;
  • spesialiserte handelsmoduler for bakeriprodukter, blomster, frukt, grønnsaker, alkoholholdige drikker, sportsvarer, sigaretter, etc.;
  • kassa med transportbånd;
  • kasser uten transportbånd;
  • tilleggsutstyr står for betalingsområder;
  • andre innovative betalingssoneløsningsmoduler.


  Vi tilbyr våre kunder et komplett spekter av tjenester, fra design til montering og service.

  23.11.2023