VVN tilbyr integrerte stativsystemer

    I et forsøk på å utvikle innovative detaljhandelsløsninger, tilbyr VVN integrerte hyllesystemer. Dette er en moderne butikkromsløsning designet for å effektivt kombinere salgsområdets funksjonalitet med produktlagring.

    Vi tilbyr to typer integrerte hyllesystemer:

    NX integrert pallereolsystem

    NX integrert pallereolsystem kombinerer muligheten til å lagre paller og store volumprodukter i lagerområdet med salg av produkter individuelt eller i mindre pakker nedenfor - i salgsområdet. NX-systemets design muliggjør integrering av pallereoler med butikkhyller direkte (gjennom intern rammeintegrering) eller indirekte (ved hjelp av ekstra tilkoblingselementer - adaptere og tosidige basebraketter). Avhengig av produktenes vekt er to versjoner tilgjengelige - NX Mini og NX HD.

    NR integrert hyllesystem

    NR integrert hyllesystem er et metallhyllesystem designet for å skape salgsområder ved hjelp av DIY (gjør-det-selv) konseptet. Takket være det integrerte MEGA 010 butikkhyllesystemet er pallereolens visuelle attraktivitet forbedret ved å eliminere den fremre perforeringen av NR-systemrammer og erstatte dem med bærende søyler.

    Avhengig av den nødvendige vekten av lagrede produkter er to versjoner tilgjengelige:

    • MV - versjon basert på 60x50 lukkede profiler for lagring av lette produkter (maksimal belastning opptil 7000 kg)
    • NR - versjon basert på 70x70 lukkede profiler for lagring av tunge produkter (maksimal belastning opptil 14000 kg)

    Spar butikkplass og ansattes tid ved å bruke VVNs integrerte hyllesystemer. Med denne løsningen kan du raskt flytte produkter til salgsområdet uten ekstra lagerbesøk.

    05.09.2024