Fremtiden venter ikke i kø. Innovative løsninger innen detaljhandel.

  Kundens krav og ønsker går med tiden. Dagens kunder setter pris på praktisk, rask og sikker service. For å sikre dette, innoverer vi hele tiden, noe som forbedrer kvaliteten på tjenesten, samler inn viktige data om kundenes handlevaner og optimerer driften av butikker, øker inntektene.

  MOBIL SELVKASSING

  Mobil selvbetjent kasse er en banebrytende løsning og effektiviserer butikkens arbeid, det gjør hverdagshandelen enklere for kundene. Kunder vent ikke i kø, shopping er raskere og mer effektivt, rask og praktisk betaling. Vis til kundene dine kampanjeinformasjon på LED-skjermen mens de tar kjøpsbeslutningen.

  Mobil selvutsjekking 1
  Mobil selvutsjekking 2
  Mobil selvutsjekking 3
  Mobil selvutsjekking 4

  Finne ut mer

  LAGERDISPENSERMASKIN

  Åpent 24/7, fullt lager, intuitivt enkelt å bruke, veldig effektivt og – viktigst av alt – helautomatisert: dette er fremtidens utsalgssteder. anks til automatiserte butikker, gjør vi dem om til avanserte automater i stor skala.

  En lagerdispenseringsmodul integrert med en frittstående butikk, montert i butikkvinduet eller som en separat armatur. Lagerdispensermaskiner tilbyr:

  • 24/7 tilgjengelighet, uavhengig av butikkens åpningstider,
  • kapasitet fra 2 til 4k produktenheter,
  • et middel for underbemanning – personell er kun nødvendig for strømpe,
  • forhåndsvisning av det valgte produktet av kunden før kjøp,
  • maskinlæring – etterspørselsanalyse i sanntid og optimalisering av lagermodeller.
  LAGERDISPENSERMASKIN 1
  LAGERDISPENSERMASKIN 2

  Finne ut mer

  KASSETELLERE

  Betalingssonen er det siste kontaktpunktet mellom Kunden og butikken. Det er siste sjanse for salg i impulssonen, og siste mulighet til å forsterke en butikks moderne og vennlige image. For full komfort for kundene dine, presenterer VVN en ny linje med kassadisker for å lette køservice og øke hastigheten på shoppingbetalinger.

  SELV - SERVICE KONTANT 1
  SELV - SERVICE KONTANT 2
  SELV - SERVICE KONTANT 3
  SELV - SERVICE KONTANT 4

  Finne ut mer

  INTELLIGENT HYLLE – DEN PERFEKTE LØSNING FOR DETALJHANDEL

  Intelligente hyller samler inn og analyserer sanntids salgsdata, f.eks.: i hvilke dager eller timer kunder kjøper et produkt, i hvilken butikk, hvilken innvirkning på kundene som har digital skilting, hvilke merker eller pakker kundene foretrekker.

  Intelligent hylle gir enestående analytiske evner som vil bidra til å optimalisere lagerstyringen i butikken. Våre smarte hyller informerer ikke bare om lagernivå og salg av varer, men gir fremfor alt mye nyttig informasjon som kan støtte forretningsbeslutninger.

  Smarte hyller 1

  Finne ut mer

  FRISKHET OG CRUNCHINESS VISES

  Bakerhylleløsninger. Brødreoler, med sine treelementer og dekkede skuffene, er veldig forskjellig fra andre butikkhyllesystemer. VVN brødreoler tilbyr en rekke funksjoner og øker presentasjonen av bakeprodukter.

  Brødhylle 1
  Brødhylle 2

  Finne ut mer

  GRØNNSAKER- OG FRUKT-DISPLAYEN ER ET KORT FOR BUTIKKEN DIN

  En overbevisende frukt- og grønnsaksutstilling fanger kunders oppmerksomhet, og riktig ordning av varer hjelper dem med å finne varene de trenger lettere. En vakker og fargerik avdeling med moderne design og et bredt utvalg av frukt og grønnsaker driver butikkens omsetning, og en smart dagligvarearkitektur hjelper butikkpersonalet med effektiv lagerføring og renhold.

  frukt- og grønnsaksutstilling 1
  frukt- og grønnsaksutstilling 2
  frukt- og grønnsaksutstilling 3
  frukt- og grønnsaksutstilling 4

  Finne ut mer


  17.06.2020