VVN har gjentatte ganger mottatt Certificate of Compliance med høyeste AAA-rating for kredittverdighet.

    For et år siden fikk vi en bekreftelse fra Bisnode Latvija om at SIA Viss veikaliem un noliktavām oppfyller høyeste kredittverdighetsnivå, med AAA rating Certificate. Vi er glade for å kunne meddele at vi i år mottok en utvidelse av AAA-sertifikatet, noe som betyr at VVN er et av få selskaper i Latvia som har oppnådd høyest kredittverdighet.

    Vi er stolte av denne prestasjonen, siden bare 3 % av latviske selskaper oppfyller den høyeste AAA-ratingen for kredittverdighet, og vi er en av dem. Den enkle AAA kredittvurderingsskalamodellen har vunnet anerkjennelse og popularitet i Skandinavia, Estland og andre land der Bisnode Group-selskaper opererer. Fra 2019 er AAA-kredittvurderingen også tilgjengelig i Latvia. Ratingberegningen er basert på fire grunnleggende informasjonsblokker: aktivitet, opprinnelse, soliditet og finans. Analysen og vekten av hvert kriterium bestemmes av skandinaviske eksperter med mer enn 10 års erfaring. Populariteten til AAA-vurderingsskalaen er basert på enkelhet. Vurderingsprinsippet er praktisk og lett å forstå for alle, akkurat som 10-poengs karaktersystemet i skolen.

    Det faktum at vi gjentatte ganger har mottatt dette sertifikatet viser at vi er en pålitelig partner og tjenesteleverandør som kundene kan stole på. Da vi først fikk denne bekreftelsen, lovet vi at vi ville fortsette å jobbe med samme entusiasme for å være en utmerket støtte og pålitelig partner for våre kunder og partnere. Også i år kan vi si at vi streber etter en enda bedre versjon av oss selv, og jobber målrettet med kvaliteten på tjenestene for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Vi takker alle våre samarbeidspartnere og kunder for tilliten, siden vi ikke ville ha fått denne høye anerkjennelsen alene.


    AAA certificate


    02.06.2021