HX pallehyllesystem

  Ved å velge HX pallereolsystem får du innovative løsninger som vil effektivisere det daglige arbeidet. HX pallehyller har høy laststabilitet og det bredeste utvalget av konstruksjonskombinasjoner for plassering av varer av forskjellige typer og størrelser.

  HX pallehyllesystem

  Fordelen med HX pallehyllesystem er muligheten til å arrangere flere hyller med ett eller flere segmenter med bjelkenivåene – hyller på forskjellige nivåer. Dette gir en mulighet til å plassere varer av forskjellig størrelse og vekt i en smug med hyller, for å planlegge lageroppsettet med maksimal effektivitet på grunnlag av selskapets individuelle parametere for logistikk.

  Den betydelige fordelen med HX lagerhyller er montering av alle elementer ved hjelp av skrue- og krokforbindelser, som kan gjenbrukes. Som et resultat, om nødvendig, kan eksisterende hyller endres, og dermed spare selskapets midler til å kjøpe nye hyller.

  I henhold til dine behov, i samsvar med de tekniske spesifikasjonene, er det rammer av hyller, typer bjelker, hyller, bakpaneler og annet nødvendig tilbehør som gjør hyller multifunksjonelle for å plassere varer i begge retninger – vertikalt og horisontalt.

  Ved å velge HX pallehyller får du konstruksjoner av hyller som oppfyller kravene satt i EU. TUV Rheinland – et uavhengig tysk forskningsinstitutt har godkjent kvaliteten på HX-løsninger, som er bevist med utstedt GS-sertifikat.

  HX pallehyllesystem 2

  HX pallehyllene er en moderne løsning for å gjøre driften av varehus mer effektiv og forretningsaktiviteter – mer konkurransedyktige. Våre fagfolk vil bistå med å planlegge den mest passende løsningen for deg basert på dine individuelle behov. Våre ansatte skal utføre nødvendige beregninger og utvikle design av konstruksjoner.

  Detaljert informasjon om HX pallehyller er tilgjengelig HER

  For å få ytterligere informasjon, ring eller skriv til: +371 27727449 (engelsk); +371 22074120 (engelsk); e-post: [email protected]


  26.11.2019