VVN - verifisert valg av kunder og forretningspartnere

    Vi er stolte av selskapets forretningsprosesser og verdier, noe som fremgår av selskapets høyeste kredittverdighetsvurdering – AAA – tildelt av Bisnode Latvia. Vi vil fortsette arbeidet med samme entusiasme for å fortsette å være en god støtte og en pålitelig partner for våre kunder og partnere. Vi takker hver og en av dere for tilliten og samarbeidet i det siste.

    Bisnode Latvia (SIA "Datu serviss") er et Bisnode Group-selskap som er det ledende data- og analyseselskapet i Nord- og Sentral-Europa. Bisnode Latvia analyserer data om latviske selskaper fra de offisielle databasene til Republikken Latvia, partnere og andre åpne kilder. Bisnode er representert i 19 land og er en av de ledende leverandørene av forretningsinformasjon i Europa.

    Foreløpig har Bisnode Latvia gitt AAA-rating til 3 % av de latviske selskapene. Beregningen av poengsummen er basert på driften av selskapet, dets opprinnelse, økonomiske indikatorer, betalingsdisiplin (data innhentet fra SRS-databaser og 5 latviske inkassoselskaper: Conventus, PausKonsults, Intrum, Julianus Inkaso, Coface Credit Management).

    AAA sertifikat


    24.05.2020