Logistikkfagfolkene AS «Eugesta Eesti» velger VVN

    VVN leverte og utførte montering av lagerhyller for 11 550 palleplasser til lageret til AS "Eugesta Eesti" med et areal på 10 400 kvadratmeter. AS «Eugesta Eesti» er et av de ledende logistikk- og distribusjonsselskapene i Baltikum. Den har fungert med suksess i Estland siden 2008 og fortsetter å utvikle seg. Hensiktsmessige logistikkprosesser er en av de viktigste aspektene ved en vellykket og konkurransedyktig virksomhet. Et profesjonelt tilrettelagt lager gir et selskap den økonomiske effektiviteten av tiden og materialene som forbrukes. Som fagfolk innen vårt felt setter vi stor pris på valget av logistikkfagfolk AS «Eugesta Eesti» til å samarbeide med selskapet vårt. Fagkunnskapen til våre ansatte, de fleksible bruksmulighetene for teknisk utstyr for de individuelle behovene til våre kunder og den høye kvaliteten på produktene som tilbys av VVN for å utstyre lageret ga det forventede resultatet.

    Gjennomføring av prosjektet inkluderer forståelse for kundens ønsker og behov, valg av profesjonelt og høykvalitets - sertifisert utstyr, effektiv planlegging av lagerets vareflyt, tatt i betraktning de høyeste sikkerhetskravene.

    Vi ønsker å gi våre kunder en best mulig opplevelse, derfor tilpasser vi pallehyllesystemene til hver enkelt kundes ønsker og behov. Opplegget viser innretningen av pallehyller i AS «Eugesta Eesti» lager, hvor vi under utviklingen av prosjektet har lagt særlig vekt på plassering av pallehyller, slik at den er både kompakt og ergonomisk, og pallehyller er installert. på en trygg måte. Dette betyr at det ble installert sikkerhetsutstyr, inkludert paneler for beskyttelse mot fallende gods, pallfeste, vertikale stillasforsterkninger, støtvern og baksidestøtte for paller.

    Innenfor rammen av dette prosjektet utførte vi ulike oppgaver, vi ga råd til vår klient i valg av de mest hensiktsmessige produktene, vi laget designskisser og implementerte det, leverte og satte sammen pallehyller med 11 550 palleplasser.

    Pallehyller er en passende løsning for alle typer lager, de egner seg for lagring av varer med store varemengder i forhold til hvert produkt og for lagring av tunge varer. 

    Lagerplan

    15.04.2021