Moderne kasseområder for butikken din

  VVN er en av de ledende produsentene og leverandørene av butikk- og lagerutstyr i Baltikum og skandinaviske land med et bredt nettverk av samarbeid i hele Europa. Vi tilbyr deg i dag moderne og effektive løsninger for betalingsområdene i butikken din.

  Moderne kasseløsninger hjelper til med å administrere handleprosessen, noe som gjør prosessen rask og praktisk, og sikrer dermed en hyggelig handleopplevelse. De bidrar til å optimere butikkens arbeid og redusere arbeidsbelastningen til de ansatte.

  MSG er den mest moderne kasselinjen, den er preget av moderne design og materialer av høy kvalitet: aluminium og ny generasjon plast. MSG Cashier-bord med transportbånd er tilgjengelig i mer enn 100 farger.

  Kassepulter i KSG-linjen gjør det enkelt å lage en kassearbeidsplass og tilpasse den til rommets utforming og individuelle behov.

  For å gjøre valget enklere, tilbyr vi seks grunnleggende varianter av den romlige oppstillingen av kassedisker.

  Kasseområdet er det siste stedet for impulskjøp og siste sjanse til å forsterke butikkens moderne og vennlige image. Du gir kundene dine full bekvemmelighet ved å velge nye selvbetjente kasser som forbedrer køservice og fremskynder betalinger for kjøp.

  23.01.2024